Voorbereidingen vertrek Ghana - Reisverslag uit Westerbork, Nederland van Marieke Bezuijen - WaarBenJij.nu Voorbereidingen vertrek Ghana - Reisverslag uit Westerbork, Nederland van Marieke Bezuijen - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen vertrek Ghana

Door: Marieke

Blijf op de hoogte en volg Marieke

26 Juli 2007 | Nederland, Westerbork

Over minder dan 3 maanden vertrek ik naar Ghana. Samen met Renate die bij mij in het dorp woont, vertrekken we op 14 oktober. De tijd vliegt en er moet nog van alles geregeld worden. Zo moeten we alle inentingen nog, het visum moet nog geregeld worden, mijn paspoort verlengd en noem op....Gaat natuurlijk allemaal goed komen, maar de tijd vliegt!

23-07-2007
Vandaag zijn Renate en ik samen naar Assen geweest, hier hebben we onze visa-card aangevraagd, wel handig voor als we daar in geldnood komen!
Ook hebben we vandaag ons ticket geboekt, via de organisatie Activity International.

24-08-2007
Vandaag mijn eerste 3 inentingen gehad, nog een stuk of 6 te gaan! Ben stiekum al een beetje begonnen met aftellen...de tijd gaat snel!

11-09-2007
Op naar Den Haag! Zaten vanmorgen al erg vroeg in de trein om ons visum aan te vragen. Dit ging allemaal best officieel...maar het is gelukt:)! Als het goed is wordt ons visum over een week opgestuurd. Moeten nu in totaal nog 2 prikken en dan zijn we er helemaal klaar voor!

• 27 Juli 2007 - 23:22

Christien:

Marieke ik ga je belevenissen zeker volgen. Ik vind het zo geweldig dat jij je vrijwillig in gaat zetten in Ghana. Waar sommige mensen veel hebben aan hulp en voorlichting van een gediplomeerd verpleegkundige.
    Succes met alle voorbereidingen!!
    collega Christien

• 31 Juli 2007 - 13:14

Geja En Yvonne:

We hebben samen nog even op je site gekeken, toch erg leuk. Ook wij zullen jou volgen, je staat in het adressenbestand.

Groetjes

• 01 Augustus 2007 - 08:44

Joke Seegers:

Leuk dat je deze site gemaakt hebt. Kunnen we jouw belevenissen volgen en wij kunnen ook eens wat van ons laten horen

• 12 September 2007 - 10:37

Christien:

Marieke,
    Heb leuk artikel over Chanees kraamgezin in nederland, staat in wat deze vrouwen doen na de bevalling en wat hun gewoontes/gebruiken zijn heb je belangstelling?
    Christien

• 21 September 2007 - 17:19

Inge:

heey lieverd!
    eindelijk je site gevonden;)
    ik ga je wel enorm missen straks!!:S gelukkig ben je nog een paar weeken in ons gezelschap:)
    Als ik nog ergens mee moet helpen hoor ik het graag!
    Dikke kus ing

• 23 September 2007 - 10:43

Renate:

eyey

over 3 zijn we nu al in london....gaat egt wel snel allemaal:)
    ik ga je site ni volgen...ben ik bang voor. maar hoor daar wel alle verhalen van jou haha
    tot woensdag bij onze laatste prik

liefs renate

• 29 September 2007 - 17:35

Marielle De Jong:

Ha Marieke,

leuk dit bericht te ontvangen.
    er ook leuk om je op afstand te volgen en je verhalen te lezen.
    ik zal ook wel door Lies op de hoogte worden gehouden en ik hou je op de hoogte van lies hihihihihih

doeiii

• 30 September 2007 - 17:05

Claudia:

Hoi Marieke,

Laat je vader flink wat geld overmaken op je Visa Card. Je mist per slot van rekening sinterklaas en kerst!!

Veel succes met de laatste regeldingen. Hoop dat jullie niet te ziek worden van alle inentingen. Maar beter hier niet lekker worden, dan straks daar.

Liefs Claudia

• 09 Oktober 2007 - 06:55

Brenda:

Hoi ik heb je site gevonden en je site is erg leuk geworden
    Ik ga je zeker volgen want ik vind het erg knap van je dat je dit gaat doen.
    Kus brenda