Verblijfplaats - Reisverslag uit Westerbork, Nederland van Marieke Bezuijen - WaarBenJij.nu Verblijfplaats - Reisverslag uit Westerbork, Nederland van Marieke Bezuijen - WaarBenJij.nu

Verblijfplaats

Door: Marieke

Blijf op de hoogte en volg Marieke

29 September 2007 | Nederland, Westerbork

Eindelijk..ik heb te horen gekregen waar ik terecht kom in Ghana! Over 2 weken vertrek ik al dus werd ook wel tijd:)

Ik kom in een weeshuis van 80 kinderen, van 8 maanden tot 7 jaar oud. Ik kan dan kiezen tussen de babies tot 2 jaar, of bij de oudere kinderen. Mijn werk gaat bestaan uit het wassen, aankleden, eten geven, koken, spelen en knuffelen met de kids!
Het is de bedoeling dat ik van maandag t/m vrijdag werk, 8 uur per dag. In het weekend dus lekker vrij!

Mijn gastgezin bestaat uit een vader, moeder en 5 kinderen. De oudste, een meisje is 16, de andere 4 zijn jongens met de leeftijd 14, 13, 11 en de jongste is 8.
Ik krijg een kamer voor mij alleen. Dit vind ik wel erg fijn!

Post kan gestuurd worden naar het weeshuis waar ik ga werken:
Perfect Sacrifice Foundation
P.O. Box 568
Kumasi
(de post duurt er ongeveer een maand of langer over)

Liefs mij

• 29 September 2007 - 13:20

Karen :

Spannend hoor nog 2 weekjes!
    Alvast heel veel plezier.

• 29 September 2007 - 16:50

Rianne Dekker:

heey meid!!!

wou je heel veel plezier wensen daar..geniet nog 2 weekjes van je vrienden en je familie..ik hou je site in de gaten!!

liefs rianne

• 29 September 2007 - 17:56

Teddy:

Ben blij dat je op een adres komt waar jij je thuis zult voelen. Op het eerste oog lijkt eht me wel een leuk gezin. Ook dat je vlakbij de stad zit geeft wel een fijn gevoel. Kun je in ieder geval regelmatig internetten.

Kus,
    Je vader

• 30 September 2007 - 09:10

Truus Utrecht:

LIEVE Marieke,

Fijn dat alles nu in orde is,ziet er goed uit Je kan goed met kinderen overweg het zal je lukken.Je weet goed wat je wil,maak er wat moois van.Ik leef met je mee.

Lieve groeten Truus.

• 30 September 2007 - 11:48

Rowena :

Hee meis,
    ik hoop dat je een hele leuke tijd zult hebben in Ghana!
    ik zou je veel blijven mailen en schrijven natuurlijk..

Kus, Ro

• 30 September 2007 - 12:09

Ies:

Wow, Piekie, Dat ziet er op het eerste gezicht veelbelovend uit. Natuurlijk moet het ter plekke nog gaan klikken, maar de randvoorwaarden lijken prima. Ook de werktijden enzo zijn gunstig, volgens mij moest San langere dagen maken. En... een kamer alleen is ook beter dan een gezamenlijk hutje. Aftellen kan beginnen nu, hoop je toch nog echt een paar keer te zien voor de 14e...
    Lies, Ies

• 30 September 2007 - 17:53

André En Ineke:

Lieve Marieke,

Leuk om te lezen wat je nu echt gaat doen,het is allemaal heel spannend om in een totaal andere cultuur te gaan werken.
    De 14e oktober komt nu erg dichtbij. We zullen in ieder geval heel regelmatig jouw belevenissen op de site lezen. A.s dinsdag zien je in ieder geval bij opa.
    Alvast een goede reis en een heel prettig verblijf in Ghana.

Liefs, oom André en tante Ineke

• 02 Oktober 2007 - 08:34

Joke Seegers:

hoi, mariekeeindelijk dus wat meer bekend. Ik denk wel dat je het leuk vindt om met kinderen te werken. Toch medisch gezien komt er denk ik niet zoveel bij kijken. Weet je al waar je voor gaat, de baby's of de oudere kinderen. Ik hoor wel weer van je.

Later joke seegers

• 08 Oktober 2007 - 07:54

Anna En Maarten:

Marieke!
    Wat een leuke site! Wij gaan je zeker mee volgen met de avonturen in Ghana! Veel plezier daar, een goede reis, en wij hopen je snel weer te zien!!!!
    Liefs,
    Maarten en Anna

• 08 Oktober 2007 - 13:31

Inge:

hey schat!
    het komt nu echt allemaal dichtbij...
    nog een paar dagen en dan gaat het grote avontuur beginnen;)
    ik ben blij dat je het afscheidsfeestje leuk vond... hahaha
    gelukkig zie ik je nu eerst nog een paar daagjes:) moeten we nog maar even van genieten!!
    Dikke kus inge

• 10 Oktober 2007 - 15:48

Maaike:

Hee Marieke.
    Wens je ontzettend veel plezier daar in Ghana!!! Maak er een mooie reis van die niet te vergeten is ;)

Liefs vn Maaike

• 10 Oktober 2007 - 20:11

Klaasje Biel:

Hoi Marieke,

Ik wil jou ook ontzettend veel plezier toewensen in Ghana, leuk met kleine kinderen. Vond ik ook altijd geweldig, haha.
    Geniet en wij zullen Renate en jou volgen via de site.

Klaasje, Albert en de kids

• 11 Oktober 2007 - 17:34

J0han De Vries:

Kan niet stuk
    Zo ben je straks een wereldburger
    Groetjes Johan

• 12 Oktober 2007 - 16:19

Harry En Marlies:

Lieve Marieke
    Even een klein berichtje uit het wilde westen. Wij wensen je een hele goede reis toe en hebben heel veel respect voor wat jullie gaan doen. Het zal best een hele grote ervaring voor jullie zijn, maar wij hebben alle vertrouwen in je.
    Voor zondag goede reis en wij zullen je blijven volgen.
    Veel liefs van ons
    Tante Marlies en Oom Harry

• 13 Oktober 2007 - 03:11

Tineke Hut:

he Marieke, volgens mij ben je al onderweg, ik wil je toch nog even een zeer voorspoedige reis wensen en heel veel goeds samen met de Ganese bevolking, doe voorzichtig, liefs tineke hut

• 13 Oktober 2007 - 21:53

Willy Heeling:

Hoi Marieke, het komt nu wel heel dichtbij. Spannend hoor, heel veel succes en pas goed op, maar bovenal geniet er ook van. Ik ga het helemaal volgen.
    Lieve groet van Willy

• 14 Oktober 2007 - 14:42

Martha:

heel veel plezier, pas goed op jezelf.
    zal je verhalen in de gaten houden.
    maak er iets heel moois van.
    liefs martha

• 14 Oktober 2007 - 16:09

Inge:

hey meissie:)
    op dit moment zit je nog in het vliegtuig!! je bent er nu bijna....
    ik vond het leuk om je uit te zwaaien op schiphol! maak er een super fijne tijd van!!!
    ik hou je site in de gaten!! Ga je wel missen hoor :)
    dikke kus Ing

• 14 Oktober 2007 - 19:27

Pa & Ma:

He Meissie,
    Was best wel even heftig vanmorgen. Maar we hebben het idee dat je goed vertrokken bent. Het was een stralende dag en zo te zien hadden jullie er zin in. Ome Jan was ook nog gekomen, vond het jammer dat hij net te laat was. We mailen gauw weer. Hopen dat je een goede reis gehad hebt.

Liefs en een dikke kus,

• 15 Oktober 2007 - 11:33

José:

Hoi!

Ik heb je zondag nog een sms-jes gestuurd: Vandaag is de eerste dag van je nieuwe leven. Maak er wat van. We zullen je de komende tijd volgen.We hebben heel veel respect voor jou dat je dit wil en kan doen. Zet 'm op!!!!
    Groetjes Nico Nova en José

• 15 Oktober 2007 - 15:53

Dick En Hanny:

He Marieke,
    Als alles goed is gegaan ben jij nu in Ghana.We hoorden dat je door veel mensen bent uitgezwaaid. Wij stonden vanmorgen om half 6 op Schiphol om Maarten en Anne uit te zwaaien.Ik denk dat zij inmiddels ook geland zijn in Detroit en op weg zijn naar hun werkadres. Ook heel spannend voor ze, ze kennen de mensen niet waar ze gaan werken en hebben alleen nog maar contact gehad via de mail en telefoon. We zijn heel benieuwd naar jouw eerste ervaringen.Heel veel succes met alles en een dikke kus van Dick en Hanny

• 16 Oktober 2007 - 09:19

Rowena:

Hee lieverd
    hoe is het met je?
    heb je een goeie reis gehad?
    je bent nu bezig met je introductie week zeker?
    pas goed op jezelf meid!!!!!
    Dikke kus Ro

• 06 November 2007 - 10:31

Johan De Vries:

sorry dat ik traag reageer
    hou je [jullie] haaks